+4
jb maunier!!!
Agent Spade
Fallen angel
Aris
8 απαντήσεις
Ειδήσεις
dimitra- Αριθμός μηνυμάτων : 541
Registration date : 23/08/2008
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Ειδήσεις
ΕΛΕΟΣ!!!Οτι και να πω λιγο ειναι
Fallen angel- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 888
Τόπος : Lost in space
Registration date : 22/06/2008
- Δημοσίευση Ν°27
Άντε μου στο διάολο δλδ.. έλεος πια, κ*λοαστυνομικοί..
Agent Spade- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 686
Τόπος : Greece!
Registration date : 26/08/2008
- Δημοσίευση Ν°28
Εβλεπα τωρα ειδήσεις. Έχουμε ξεφύγει τελείως.... Καποιοι αλητες στην κυριολεξία καταστρέφουν την περιουσία του κόσμου και εδώ που πρέπει να επέμβουν οι αστυνομικού κάθονται στην αλλη μεριά και χαζεύουν τους άλλους που σπάνε τζάμια και κλέβουν τα καταστήματα. Δηλαδη, τι να πεις. Υποτιθεται πάμε μπροστά. Σκατά μπροστά πάμε με τους ξεροκέφαλους που τους αφήνουμε να κανουν τα πάντα μαντάρα
Aris- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 495
Registration date : 21/06/2008
- Δημοσίευση Ν°29
Και στο πα εγώ πολύ Γκανάτσιο βλέπεις στον ύπνο σου .... σε χαλάει....
- Σπόιλερ:
- Πληροφοριακά +φωνώ
marios_kim- Αριθμός μηνυμάτων : 573
Τόπος : Μια εδώ,μια εκεί..
Registration date : 02/09/2008
- Δημοσίευση Ν°30
Παιδιά η κατάσταση είναι απλά ΕΛΕΟΣ αυτές τις μέρες.. Κ δεν θέλω να χάσουμε μάθημαα αύριοο....
Aris- Admin
- Δημοσίευση Ν°31
marios_kim έγραψε:Παιδιά η κατάσταση είναι απλά ΕΛΕΟΣ αυτές τις μέρες.. Κ δεν θέλω να χάσουμε μάθημαα αύριοο....
Σε πιστέψαμε ... Btw προσέξατε πως , όπως πολύ εύστοχα είπε κάποιος, το Βατοπέδι το ξεχάσαν τελείως!
- Δημοσίευση Ν°32
Ναι..Κ είχαν αρχίσει τις τελευταίες μέρες ήδη να δημιουργούνται θέματα με αναρχικούς κλπ γι'αυτόν ακριβώς το λόγο..Κ όσο για το schοοl..το εννοώ..(από τις λίγες φορές που μιλάω σοβαρά..)
jb maunier!!!- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 403
- Δημοσίευση Ν°33
για τα γεγονοτα πραγματικα λυπαμαι και ντρεπομαι και εγω παρα πολυ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bluemoon-n code στις Δευ Δεκ 08, 2008 11:54 pm, 1 φορά
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°34
Για το σχολείο συμφωνώ απόλυτα με τον κιμ.. είναι ελεεινό αυτό που συμβαίνει!! Να ακούμε τον κάθε ******** να λέει τι καλά που σκοτώθηκε το παιδί και θα λουφάρουμε.
Αλλά που να κρατήσουν και ανοιχτά τα σχολεία.. να είναι μαζεμένοι οι μαθητές και να ξεσηκωθούν και να διαμαρτυρηθούν; Φτου κακά συγκεντρώσεις άνω των τριών στο Ελλαδιστάν.
Και η καταστροφή που γίνεται είναι απαράδεκτη.. μπαίνουν 10 άτομα με κουκούλες (γιατί για κότσια δεν το συζητάμε.. -βσκ ένα άλλο emoticon με παρόμοια κίνηση κολλάει εδώ, αλλά τεσπα..), και καταστρέφουν τα πάντα και υλικά, αλλά και την πορεία διαμαρτυρίας που σπιλώνεται εξ αιτίας τους.
Ε, άντε μου στο με το κάθε τσογλάνι..
Όσο για τους μπασκίνες (γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στην πλειοψηφία τους τελικά, όταν τα μεμονωμένα περιστατικά μόνο μεμονωμένα δεν είναι), τους έδωσαν ένα όπλο και την είδαν εξουσία.. Παιδί είναι ρε γμτ σας.. είχες παιδιά ρε ηλίθιε.. δεν σου κόβει μέχρι εκεί και να μπεις στη θέση των γονιών, ε; Αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή με το έτσι θέλω, το διανοήστε??? Δολοφονία εν ψυχρώ!
Αλλά που να κρατήσουν και ανοιχτά τα σχολεία.. να είναι μαζεμένοι οι μαθητές και να ξεσηκωθούν και να διαμαρτυρηθούν; Φτου κακά συγκεντρώσεις άνω των τριών στο Ελλαδιστάν.
Και η καταστροφή που γίνεται είναι απαράδεκτη.. μπαίνουν 10 άτομα με κουκούλες (γιατί για κότσια δεν το συζητάμε.. -βσκ ένα άλλο emoticon με παρόμοια κίνηση κολλάει εδώ, αλλά τεσπα..), και καταστρέφουν τα πάντα και υλικά, αλλά και την πορεία διαμαρτυρίας που σπιλώνεται εξ αιτίας τους.
Ε, άντε μου στο με το κάθε τσογλάνι..
Όσο για τους μπασκίνες (γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στην πλειοψηφία τους τελικά, όταν τα μεμονωμένα περιστατικά μόνο μεμονωμένα δεν είναι), τους έδωσαν ένα όπλο και την είδαν εξουσία.. Παιδί είναι ρε γμτ σας.. είχες παιδιά ρε ηλίθιε.. δεν σου κόβει μέχρι εκεί και να μπεις στη θέση των γονιών, ε; Αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή με το έτσι θέλω, το διανοήστε??? Δολοφονία εν ψυχρώ!
dimitra- Αριθμός μηνυμάτων : 541
Registration date : 23/08/2008
- Δημοσίευση Ν°35
Συμφωνω με καθε λεξη σου!
- Δημοσίευση Ν°36
K egw sumfwnw me thn Fallen..
Agent Spade- Admin
- Δημοσίευση Ν°37
Μ'άρέσει που λέει ενας δημοσιογράφος : Η κατάσταση κοντεύει να τεθέι εκτός ελέγχου!
Τι μας ειπε ρε φίλες! δηλαδή τώρα τι γινεται? μπορουμε να την ελέγξουμε???οέο?
- Δημοσίευση Ν°38
eleos..Arage ginetai pio eleos??xmm Mallon oxi..
Agent Spade- Admin
- Δημοσίευση Ν°39
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές. Κανεις δεν ξέρει τι θα κάνουν οι εξυπνάκηδες (αν ειναι ετσι στον πληθυντικο) ολο το βράδυ
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°40
Τα δημοτικά στα οποία δεν έχουν το δικό μας κίνδυνο με τα μικρά θα λειτουργήσουν (θεωρητικά), αλλά έχει ανακηρυχθεί απεργία.
Ξέχασα για το Βατοπέδι που είπε ο Άρης, συμφωνώ απόλυτα. Τι βολικό να το αποσιωπήσουν μες στην αναμπουμπούλα, ποιος θα ασχοληθεί τώρα; Μια χαρά αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, ό,τι θέλουν μας κάνουν.
Καμιά ντομάτα μας βρίσκετε; Χμμ, ναι, κοντεύει, αυτή η εικόνα είναι ο ορισμός της υπό ελέγχου κατάστασης.. Βαράτε βιολιτζίδες!
Btw, τα έχω πάρει άγρια!
Όσο για το αν γίνεται χειρότερα ^ & ^^ θυμήθηκα αυτό..
Κάτι που είπε ο Λαζόπουλος σε ένα παράθυρο:
Me ayth thn kinhsh tou, o mpatsos anoikse mia nea periodo vias. Htan sa na leei oti eseis exete tis molotov, alla emeis exoume kati kalytero-ta opla! Ara etsi edwse to dikaiwma stous anarxikous na kouvalane kai aytoi opla. Nomizete oti den exoun? Apla sevontai tous kanones tou paixnidiou. OXI OPLA! Alla aytoi oi kanones katargh8hkan apo thn aksiotimh EL.AS.
Δεν προβλέπονται καλά τα πράγματα.
Γίνεται Ο χαμός!
Και είναι ντροπή και αίσχος, σαν βομβαρδισμένη χώρα είμαστε, εμπόλεμη.
Ξέχασα για το Βατοπέδι που είπε ο Άρης, συμφωνώ απόλυτα. Τι βολικό να το αποσιωπήσουν μες στην αναμπουμπούλα, ποιος θα ασχοληθεί τώρα; Μια χαρά αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, ό,τι θέλουν μας κάνουν.
Agent Spade έγραψε:Μ'άρέσει που λέει ενας δημοσιογράφος : Η κατάσταση κοντεύει να τεθέι εκτός ελέγχου!
Καμιά ντομάτα μας βρίσκετε; Χμμ, ναι, κοντεύει, αυτή η εικόνα είναι ο ορισμός της υπό ελέγχου κατάστασης.. Βαράτε βιολιτζίδες!
Btw, τα έχω πάρει άγρια!
Όσο για το αν γίνεται χειρότερα ^ & ^^ θυμήθηκα αυτό..
Κάτι που είπε ο Λαζόπουλος σε ένα παράθυρο:
Me ayth thn kinhsh tou, o mpatsos anoikse mia nea periodo vias. Htan sa na leei oti eseis exete tis molotov, alla emeis exoume kati kalytero-ta opla! Ara etsi edwse to dikaiwma stous anarxikous na kouvalane kai aytoi opla. Nomizete oti den exoun? Apla sevontai tous kanones tou paixnidiou. OXI OPLA! Alla aytoi oi kanones katargh8hkan apo thn aksiotimh EL.AS.
Δεν προβλέπονται καλά τα πράγματα.
Γίνεται Ο χαμός!
Και είναι ντροπή και αίσχος, σαν βομβαρδισμένη χώρα είμαστε, εμπόλεμη.
Agent Spade- Admin
- Δημοσίευση Ν°41
Βασικά, εγώ περισσότερο τα πήρα γτ αυτοι οι κωλοαστυνομικοί εκεί που τους παίρνει να πυροβολήσουν κάθονται και κοιτάν. Και το πρόβλημα είναι, τι θα γίνει για να σταματήσει ολος ο χαμός; Εγώ πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια λύση που να μην παραβιάζει τις αρχές της δημοκρατίας (στρατός πχ, ή απογόρευση διαδηλώσεως θα ηταν πιστευω λύσεις, αλλα...... )
Agent Spade- Admin
- Δημοσίευση Ν°42
Και μην μου πείτε οτι είμαι υπερβολική. Γιατί αν εγώ είμαι υπερβολική, τότε οι κουκουλοφόροι τι σκατα ειναι; Η υπερβολή με υπερβολή θα σταματήσει. Δεν νομίζω να μπορεί κάτι άλλο να τους κόψει τη φόρα
- Δημοσίευση Ν°43
H katastash einai tragikh..kai dustuxws pisteuw pws epontai ki alla,xeirotera..
Korrr 8elwww tis bitcesss...TWRA!!!!!
Korrr 8elwww tis bitcesss...TWRA!!!!!
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°44
Επίσης οι αστυνομικοί μπορεί να τα ανέχονται όλα αυτά, γτ ποιος μας λέει ότι δεν υπάρχει προβοκάτσια από πίσω; Καμία εντύπωση δεν θα μου έκανε.
- Σπόιλερ:
- Κιμ σου 'χω στείλει μαιλ εδώ κ ώρες
Agent Spade- Admin
- Δημοσίευση Ν°45
Α κι εγώ θέλω bitches!!!!
- Δημοσίευση Ν°46
Nta3ei....ta spaeiiiiiiii!!!!! En tw meta3u eimaste mono to 3 alla dn me xalaei..xoxoxo..
- Δημοσίευση Ν°47
Agent Spade έγραψε:Α κι εγώ θέλω bitches!!!!
Mpes msn n s th steilw..
jb maunier!!!- Admin
- Δημοσίευση Ν°48
τι ειναι αυτα?
Aris- Admin
- Δημοσίευση Ν°49
Btw η μόνη λύση που σκέφτηκα είναι αναισθησιογόνα , ξέρετε ρίχνουν αέρια ή όπλα με βελάκια με υπνωτικό , από αυτά που δεν έχουν παρενέργειες, πάρτους όλους κάτω και πάνε μετά να τους μαζέψουν με την κλούβα....
jb maunier!!!- Admin
- Δημοσίευση Ν°50
εγω παντως ντρεπομαι για τη χωρα στην οποια ζω..... πως θα περασουν τα χριστουγεννα ολοι αυτοι οι καταστηματαρχες? πως θα χαρουν τα παιδια οταν βλεπουν να καιγεται το χριστουγεννιατικο δεντρο στο συνταγμα και το εργαστηριο παιχνιδιων? πως να δουλεψουν οι γονεις που καηκαν τα γραφεια τους? πραγματικα πρεπει να ντρεπομαστε....